Een website is...

Een website is..?Vroeger was dat duidelijk: een paar pagina's op het internet met een plaatje en een stukje tekst. Tegenwoordig ligt dat anders.

Voor velen is het internet inmiddels dé plek om bedrijven met elkaar te vergelijken. En de concurrentie is groot. Zoekmachines zijn de nieuwe machthebbers op het web: als Google je niet vindt, vergeet het dan maar!  En dus:

 

1. Up-to-date...
Oud nieuws is fout nieuws. Een website up-to-date houden is gelukkig heel eenvoudig met een CMS of content Management Systeem. Daarmee kunt u, rechtstreeks via uw browser vanaf elke willekeurige computer met toegang tot het internet. Daarbij is SilverStripe CMS een hele goede keuze.

2. Vindbaar...
Zoekmachines bepalen zelf aan de hand van allerlei criteria hoe hoog ze een website in de ranglijst plaatsen. En hoewel een website-eigenaar dat dus zelf nooit helemaal in de hand heeft, is er wel veel aan te doen!

3. Aantrekkelijk...
Een bezoeker besluit meestal binnen een paar seconden of een website wel of niet interessant is. Trage laadtijd, een langdurige intro, een onduidelijke homepage en weg is hij weer...

4. Helder en duidelijk...
Mensen willen graag snel en soepel vinden wat ze zoeken. Supermarkten hebben dat tegenwoordig heel goed begrepen, maar dat geldt nog niet voor alle websites...

 

Copyright © 2010-2011 Balbus Design, Sint Pancras - tel: 0622406894 - Sitemap