SilverStripe CMS

SilverStripe CMSTegenwoordig wordt een website meestal opgeleverd met een CMS of Content Management System.  Daarmee kan de website van overal ter wereld heel eenvoudig worden bijgehouden - rechtstreeks vanuit de browser. De keuze op het gebied van CMS software is eindeloos. SilverStripe onderscheidt zich op een aantal punten:

Gratis
SilverStripe is zogenaamde Open Source software. In de praktijk betekent dit dat het gratis mag worden geïnstalleerd en dat er bovendien overal ter wereld mensen zijn die ermee kunnen werken.

Veilig
SilverStripe is, in tegenstelling tot veel andere CMSsen, nooit een bruikbaar doelwit voor hackers gebleken. Het is dus een erg veilig CMS, dat nauwelijks patches en updates nodig heeft.

Toegankelijk
SilverStripe is toegankelijk en overzichtelijk. Een uurtje gevaarloos experimenteren met een testwebsite is vaak al genoeg om aan de slag te kunnen - zelfs bij een wat complexere website! 

Flexibel
Er bestaan al heel wat uitbreidingen op het basisprogramma, die zo kunnen worden geïnstalleerd. Maar ook speciale wensen zijn over het algemeen snel te realiseren. Maatwerk wordt daarmee eenvoudig en dus een stuk goedkoper - een van de sterke kanten van SilverStripe.

Betrouwbaar
SilverStripe is het eigendom van SilverStripe Ltd - een bedrijf met als hoofdtaak het ontwikkelen van webapplicaties en complexe websites - vanzelfsprekend met gebruikmaking van het SilverStripe CMS. Het is dus ook in het belang van dit bedrijf dat het CMS zich op veilige en betrouwbare wijze blijft ontwikkelen, vandaar dat de ontwikkelaars een stevige vinger aan de pols houden.

Meer informatie is te vinden op de SilverStripe website.

Copyright © 2010-2011 Balbus Design, Sint Pancras - tel: 0622406894 - Sitemap